5 de juliol, 18.30 hores: Conferència sobre la "via civil", alternativa a la despenalització en matèria de dret de família

icasbd formacioUs informem que el dimecres 5 de juliol de 2017, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (Lacy, 15) acollirà una altra conferència del Cicle 2017 organitzat per la Comissió de Formació de l'ICASBD.
 
En aquesta ocasió, la sessió porta per títol "LA "VIA CIVIL", ALTERNATIVA A LA DESPENALITZACIÓ EN MATÈRIA DE DRET DE FAMÍLIA" i serà impartida per l'Il·lm. Sr. F. Xavier Pereda Gámez, magistrat president de la Secció 18a de l'Audiència Provincial de Barcelona, qui farà repàs de l'àmbit d'aplicació i efectes dels mecanismes d'execució civil davant de la desaparició de les faltes penals (arts. 618, 622 del Codi penal) que sancionaven l'incompliment de les obligacions familiars.
 
Us adjuntem el díptic/avanç d'aquesta interessant sessió que, com és habitual, l'ICASBD ofereix presencialment de manera gratuïta a tots els seus col·legiats i col·legiades.
 
També hi ha la possibilitat de seguir la conferència pel sistema de videostreaming (10 euros).
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria