Curs per a formadors sobre “aspectes jurídics i pràctics de la violència masclista”

icasbd vido 2Us informem que l'ICASBD, a través de la seva Comissió de Violència de Gènere i Domèstica, ha organitzat el primer Curs per a Formadors sobre "ASPECTES JURÍDICS I PRÀCTICS DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA".
 
Aquesta iniciativa formativa, pionera a l'Estat, pretén donar resposta al preocupant i creixent nombre de casos de violència masclista que es dóna entre joves i adolescents. Per això, s'adreça inicialment als professors i professores d'Ensenyament de Secundària, però també a tots aquells professionals que tenen contacte amb el fenomen de la violència masclista.
 
L'objectiu del Curs no és altre que proporcionar als/les assistents eines i recursos que permetin detectar i prevenir els casos de violència masclista entre el jovent.
 
El seminari, que està distribuït en 5 sessions de 3 hores cadascuna, l'impartiran reconeguts experts/es en la matèria i, a banda dels professionals de la docència, resulta també especialment recomanable per a tots aquells lletrats i lletrades adscrits al Torn d'Ofici Penal i al Torn Especial de Violència sobre la Dona.
 
Aquesta iniciativa formativa s'ofereix de forma gratuïta a tots els inscrits, gràcies a la subvenció íntegra per part d'una entitat bancària, alhora que compta amb l'homologació del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, de tal manera que les 15 hores lectives del Curs computen com a Formació Obligatòria per al personal docent que s'hi inscrigui.
 
Per aquest motiu, us encoratgem a assistir a aquest seminari que, de ben segur, resultarà del vostre interès.
 
Us adjuntem programa del curs, on es detalla el contingut de les sessions, la primera de les quals tindrà lloc el proper 13 de febrer.
 
Podeu formalitzar la vostra inscripció fins el 12 de febrer de 2018, presencialment a la Secretaria del Col·legi (Lacy, 15, de Sabadell), per telèfon (93 726 53 55, Sra. Rosa Cabanyes), o per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE I DOMÈSTICA

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria