7 de febrer: III Taller-Coctail Jurídic ICASBD: Dubtes i qüestions en la facturació dels mòduls TOAD

icasbd formacioUs informen que el proper 7 de febrer de 2018, a les 18.30 hores, l'ICASBD acollirà una nova convocatòria, coorganitzada per la Comissió de Formació i la Comissió TOAD, per al present Cicle 2018.
 
Es tracta de la 3a sessió dels Tallers/Coctails Jurídics, una proposta amb un format novedós ja posat en marxa en anteriors ocasions.
 
En aquest cas, la convocatòria porta per títol: "Dubtes i qüestions en la facturació dels mòduls del Torn d'Ofici", i anirà a càrrec dels membres de la Comissió del TOAD de l'ICASBD, que contestaran els dubtes que es plantegin sobre l'aplicació correcta dels mòduls del TOAD en els diferents procediments civils i penals. S'informarà també sobre la documentació que cal presentar per complimentar la facturació, així com les incompatibilitats existents entre alguns dels mòduls.
 
Atès que el Taller pretén ser eminentment pràctic i participatiu, comentant i resoldent entre tots incidències o dubtes interpretatius concrets amb què ens trobem els lletrats a l'hora de facturar els mòduls TOAD, és important que els/les companys/es que us hi incriviu ens pugueu formular i fer arribar amb antel·lació (per escrit) dubtes o qüestions específiques que us interessi tractar al llarg de la sessió, perquè els ponents les puguin preparar oportunament i perquè, d'aquesta manera, l'exposició sigui el més enriquidora possible.
 
Podeu adreçar les vostres inscripcions, així com els dubtes o consultes a l'adreça de c. e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 
Al llarg de la sessió els assistents tindreu també l'ocasió de degustar una varietat de vins.
 
El preu d'inscripció a aquesta sessió, que és oberta a tots els col·legiats i col·legiades de l'ICASBD adscrits al TOAD, és de 5 euros.
 
Tenint en compte la limitació de l'espai en el qual tindrà lloc el Taller (l'aforament és només per a 20 persones), les inscripcions s'acceptaran per rigorós ordre d'inscripció (fins el 6 de febrer, o fins que s'exhaureixin les places).
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ TOAD / COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria