Curs sobre el nou Reglament Europeu de Protecció de dades. ICASBD, 7, 14 i 21 de març: Formalitza la teva preinscripció

icasbd formacioUs informem que la Comissió de Formació organitza, en col·laboració amb l'Editorial Tirant lo Blanch, un Curs sobre el nou Reglament de Protecció de Dades de la UE, que serà de plena aplicació el proper 25 de maig de 2018 a tot el territori de la Unió Europea.
 
L'objectiu principal d'aquest Curs passa per abordar algunes de les qüestions principals que ha de comportar l'entrada en vigor d'aquesta norma, tant pel que fa a la implementació pràctica en les empreses i el despatx propi, com des del punt de vista de l'adopció de les mesures proactives, tècniques i organitzatives recollides en el Reglament.
 
El Curs es desenvoluparà en 3 sessions de 3 hores lectives cadascuna: els dimecres 7, 14 i 21 de març, de 16.30 a 19.30 hores, a la Sala d'Actes de l'ICASBD.
 
Ni no us interessa o podeu seguir el Curs sencer, també us oferim l'opció d'inscriure-vos només a 1 o 2 sessions concretes.
 
Us avancem l'arxiu amb el programa i la butlleta d'inscripció a aquest interessant Curs.
 
NOTA IMPORTANT: Si hi esteu interessats i teniu previst inscriure-vos, és imprescindible que ens ho comuniqueu i formalitzeu la vostra preinscripció abans del proper 15 de febrer de 2018, atès que la viabilitat del Curs dependrà del núm. de col·legiats i col·legiades preinscrits.
 
Podeu formalitzar la vostra preinscripció des d'avui mateix i fins l'esmentat 15 de febrer de 2018, presencialment a la Secretaria del Col·legi (Lacy, 15, Sabadell), per Tel. (93 726 53 55, Sra. Verónica), o per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
Moltes gràcies
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria