Curs pràctic sobre eines informàtiques a l’ICASBD

icasbd formacioUs informem que la Comissió de Formació ha organitzat per als propers 27 de juny, 4, 11 i 18 de juliol de 2018, de 18.30 a 20.30 hores, un Curs Pràctic sobre Eines Informàtiques.
 
Es tracta d'un seminari que, entenem, pot ser de molta utilitat per al desenvolupament de la tasca professional diària de l'advocat/da, ja que al llarg de les 4 sessions s'aprofondirà en el funcionament i les possibilitats d'eines i aplicacions informàtiques com ara One Drive, Outlook, Word, Excel, etc...
 
Les sessions tindran lloc a la seu col·legial central de l'ICASBD (Lacy, 15) i aniran a carrèc del Sr. Francesc Sanfelix, de CTVallés, Consultoria Tecnològica
 
És molt recomanable que els inscrits/tes assistiu a les sessions amb el vostre portàtil per treballar convenientment les matèries que s'hi impartiran.
 
El núm. de places disponibles es limita a 20, i s'acceptaran per rigurós ordre d'inscripció fins a arribar a aquest núm. màxim.
 
Per formalitzar la vostra inscripció només heu d'enviar, com més aviat millor, un correu electrònic a l'adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
 
Com és habitual, la Comissió de Formació ofereix aquest Curs de manera gratuïta a tots/es els col·legiats/des de l'ICASBD.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio 18 19
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria