12 de desembre: Jornada sobre protecció contractual dels Consumidors

icasbd formacioUs adjuntem el Programa de la JORNADA SOBRE PROTECCIÓ CONTRACTUAL DELS CONSUMIDORS, que organitza la Comissió de Formació per al proper 12 de desembre de 2014, a partir de les 10 hores (jornada de matí i tarda), a la Sala d'Actes de l'ICASBD.
 
Al llarg d'aquesta interessant Jornada, que comptarà amb 4 ponències, s'analitzaran, entre altres aspectes: la posició del consumidor i en què consisteix la seva protecció quan signa un contracte d'adhesió; les eines de defensa generalizables en qualsevol contracte de consum; la contractació a distància i fora de l'establiment mercantil; les garanties i el servei postvenda del consumidor; o els procediments alternatius i especials per defensar millor els interessos dels consumidors.
 
Totes les ponències es desenvoluparan des d'una visió problemàtica pràctica i analitzant la principal jurisprudència d'aplicació.
 
Podeu formalitzar la vostra inscripció tot emplenant la butlleta retallable que s'inclou al mateix programa adjunt, i que podeu presentar fins el 11 de desembre, presencialment a la Secretaria del Col·legi (Lacy, 15, Sabadell), per fax (93 725 87 84) o per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria