L'ICASBD s'incorpora a les xarxes socials Facebook i Twitter

facebook
L'ICASBD disposa ja de sengles pàgines a les xarxes socials Facebook i Twitter, com un pas més que demostra la integració de la nostra corporació a les noves tecnologies. Com molts de vosaltres sabeu, tant Facebook com Twitter resulten una eina de comunicació ràpida i àgil que el Col·legi no vol desaprofitar per tal de mantenir-vos plenament informats i al dia de les novetats i activitats programades.
En relació amb la xarxa social Facebook, l'ICASBD disposa d'un perfil i una pàgina:
 
PERFIL Advocats Sabadell: és la forma habitual d'utilitzar Facebook. En un perfil pots trobar totes les activitats i aplicacions pròpies de l'eina i també pots establir comunicació entre els seus usuaris. A aquest perfil trobaràs principalment col·legiats del Col·legi d'Advocats de Sabadell; però la idea inicial és extendre-ho a tothom que s'hi vulgui afegir, doncs s'ha concebut amb caràcter d'universalitat i per tal de donar a conéixer al món en general la nostra institució així com el nostre col·lectiu professional d'advocats i advocades.
 
PÀGINA Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell: L'ICASBD disposa d'una pàgina a Facebook. És el mitjà principal que utilitzarà el Col·legi per difondre la seva informació corporativa a aquesta xarxa social. La finalitat principal de la pàgina no és trobar o contactar amb amics, sino fer comentaris, donar opinions i fer-vos admiradors o seguidors de la mateixa. Animeu-vos i cliqueu a “Me gusta”!
 
En el cas de Twitter, es tracta d'una xarxa de missatges curts (menys de 140 caracters) de molta utilitat i immediatesa per fer arribar comunicacions i/o circulars i, com Facebook, configurable també al teu smartphone. Hi podeu accedir aquí.
 
Us esperem, doncs, al Facebook i a Twitter, que creiem que serà una bona forma de ensetar el nou any.
 
Us desitgem que tingueu un molt bon any 2012!

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria