El Col·legi d’Advocats de Sabadell i l’Ajuntament de Sentmenat posen en marxa una nova Oficina d’Intermediació Hipotecària

sentmenat oih 01La signatura del conveni va tenir lloc ahir, 17 de juny, a la seu del consistori.
 
Ahir, 17 de juny de 2014, el degà del Col·legi d'Advocats de Sabadell (ICASBD), Sr. Juan Antonio García Cazorla va signar a la seu de l'Ajuntament de Sentmenat un conveni per a la posada en funcionament d'una Oficina d'intermediació hipotecària a nivell local. Garcia Cazorla va assistir a la signatura acompanyat del responsable del Torn d'Ofici i Assistència al detingut (TOAD), Sr. Marc Remolà Navarro
 
El conveni, que té com a destinataris els habitants d'aquest municipi i àrees d'influència que ho sol·licitin, neix arran de la constatació de l'increment considerable de conflictivitat i de la consegüent demanda d'orientació experimentada als serveis d'atenció ciutadana d'un temps ençà. Aquesta conflictivitat es troba molt lligada amb l'augment de la morositat hipotecària, punt d'especial sensibilitat en els moments actuals.
 
A Sentmenat, la delegació de l'ICASBD va ser rebuda per l'alcaldessa Núria Colomé, la primera tinent d'alcalde, Sra. Josefina Olivé, i pel Secretari, Sr. Gonzalo Llúzar, el quals van manifestar la seva satisfacció per l'organització d'aquest nou servei d'Orientació Jurídica al municipi, similar al que ja funciona en altres poblacions de la demarcació.
 
Aquesta iniciativa suposarà, en paraules de García Cazorla, la consolidació de l'objectiu d'ambdues institucions d'apropar als ciutadans un servei social tan important com aquest i de facilitar-ne l'accés, atès que poden ser atesos en el seu propi municipi i, d'aquesta manera, eviten haver-se de desplaçar al Servei d'Orientació Jurídica que el Col·legi d'Advocats ja presta en les seves delegacions als edificis judicials de Sabadell i Cerdanyola del Vallès.
 
"Aquest conveni, com els seus precedents ja en funcionament, ha de garantir el dret a una assistència jurídica informada i de qualitat als ciutadans i ciutadanes de Sentmenat, principal preocupació del servei del TOAD de la nostra institució", segons ha manifestat el Sr. Marc Remolà.
 
©Comunicació ICASBD.

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria