Sabadell acull el XIV Congrés Nacional de l'Associació Espanyola d'Advocats Especialitzats en Responsabilitat Civil

logo RCL'Associació Espanyola d'Advocats Especialitzats en Responsabilitat Civil i Segur celebra la XIV edició del seu Congrés Nacional, els propers 6, 7 i 8 de novembre en el recinte Fira Sabadell d'aquesta mateixa ciutat, cita de referència nacional per als professionals del dret de Responsabilitat Civil i de l'Assegurança a la qual assisteixen cada any més de 400 advocats especialistes en responsabilitat civil.
 
Aquest XIV Congrés Nacional està dirigit per Javier López y García de la Serrana, secretari general de l'Associació, i Lluís A. Orriols Martínez, vocal de l'Associació a Catalunya, i comptarà amb la intervenció de destacats especialistes en la matèria com Eduardo Baena Ruíz i Antonio Sales Carceller, magistrats de la Sala Civil del Tribunal Suprem, Juan Francisco Garnica Martín i Jordi Seguí Puntes, presidents, respectivament, de les Seccions 15a. i 16a. de l'Audiència Provincial de Barcelona, Mariano Medina Crespo, president de l'Associació d'Advocats Especialitzats en RC i Assegurança, o Eugenio Llamas Pombo, Catedràtic de Dret Civil de la Universitat de Salamanca.
 
Durant el congrés s'analitzaran temes de gran actualitat dins del món de la Responsabilitat Civil com són "Abast de la responsabilitat civil dels administradors societaris dins i fora del Concurs de Creditors", "Responsabilitat Civil dels Bancs i institucions financeres per contractes declarats nuls o clàusules declarades abusives, amb referència en particular a la reparació del dany material i moral causat per aquestes entitats", "Àmbit material de la LRCSCVM: Els conceptes de vehicle a motor i fet de la circulació", "Línies generals de la Proposta de reforma del sistema valoratiu i de les seves disposicions directives", "Novetats en l'estructura i conceptes que integren la Proposta de reforma del sistema valoratiu. El rescabalament dels perjudicis personals", "El rescabalament dels perjudicis patrimonials, amb especial esment al lucre cessant en cas d'incapacitat permanent o defunció. Comparativa de la regulació vigent i de la regulació proposada", "El nou règim legal de responsabilitat civil per atropellament d'espècies cinegètiques", i "Intervenció provocada en els supòsits de Responsabilitat Civil solidària. Evolució i situació actual de la Jurisprudència", "Conseqüències de la Inclusió de clàusules abusives en els contractes d'assegurança. Supòsits que deixen sense contingut el contracte i impossibiliten el seu compliment."
 
En la segona jornada, a més de les ponències organitzades es durà a terme una taula de treball sobre "La necessitat imperiosa de la reforma de el "Barem" de la Llei 30/95 i anàlisi de la Proposta realitzada per la Comissió d'Experts per a la modificació del Sistema per a la valoració dels danys i perjudicis causats a les persones en accidents de circulació" en la qual participaran Elena Agüero Ramón-Llin, Fiscal Adscrita al Fiscal de Sala Coordinador de Seguretat Vial i Membre de la Comissió d'Experts; Manuel Mascaraque Montagut, Director de l'Àrea d'Assegurances Generals d'UNESPA, Membre de la Comissió d'Experts en interès de l'Associació Empresarial de l'Assegurança, Javier López y García de la Serrana, Advocat i Membre del Grup Plenari Consultiu en la seva condició de secretari general de l'Associació Espanyola d'Advocats Especialitzats en RC i Assegurança.
 
El dijous dia 6, els assistents gaudiran d'un còctel de benvinguda que tindrà lloc al Saló Modernista de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859. La nit del divendres dia 7 està previst un sopar de gala al Restaurant Castell Arnau. El dissabte dia 8 els assistents podran gaudir d'una visita guiada a Barcelona, que inclourà el Tibidabo i la Sagrada Família, tancant les activitats del congrés amb un esmorzar.

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria