4 de març: Santi Vidal presentarà el seu llibre "Els set pecats capitals de la Justícia" a l'ICASBD

300 els-7-pecats-capitals-de-la-justIciaUs informem que el dimecres, 4 de març de 2014, a les 19 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà l'acte de presentació del llibre "Els set pecats capitals de la Justícia", del magistrat de l'Audiència Provincial de Barcelona, Il·lm. Sr. Santiago Vidal Marsal.
 
El propi autor, Sr. Santi Vidal, magistrat que d'un temps ençà figura al centre de l'actualitat jurídica i social, ens acompanyarà per explicar-nos el més interessant de la seva obra, quines motivacions, fets, experiències i circumstàncies reals l'han mogut a plasmar per escrit una anàlisi particular, valenta i entenedora de com treballa la justícia actual, què és allò que funciona i quines coses, en canvi, han fracassat estrepitosament, plantejant noves propostes o models per al futur de la justícia al nostre país.
 
L'obra, editada per Ara Llibres i que compta amb un pròleg de la periodista Mònica Terribas, es podrà adquirir al mateix Col·legi en el decurs d'aquest acte.
 
Esmentar-vos que els drets d'autor d'aquest llibre estan destinats, al 50%, a les entitats SOS Racisme i Amnistia Internacional.
 
Esperem, doncs, comptar amb la vostra assistència en aquesta interessant presentació, a la qual resteu convidats tots els/les col·legiats/des de l'ICASBD.
 
Cordialment,

LA JUNTA DE GOVERN

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria