El Col·legi d’Advocats de Sabadell rep una distinció per la seva col·laboració amb els Mossos d’Esquadra

IMG 4033El passat divendres 17 d'abril, en seu de la celebració del Dia de les Esquadres, festa patronal del Mossos d'Esquadra, el Col·legi d'Advocats de Sabadell va rebre, en mans del seu degà, Sr. Juan A. García Cazorla, una distinció per la col·laboració institucional amb aquest cos de seguretat.
 
L'intendent de l'Àrea Bàsica Policial (ABP) de Sabadell dels Mossos d'Esquadra, Josep Guillot, va agrair especialment la tasca dels lletrats i lletrades de la nostra institució en la defensa de la legalitat, emfatitzant la bona sintonia entre ambdues instancies.
 
Per la seva part, Juan Antonio García Cazorla va mostrar la seva satisfacció, en nom propi i de la Junta de Govern del Col·legi d'Advocats de Sabadell, pel reconeixement explícit a la tasca que porten a terme "diàriament, els advocats i advocats de la nostra institució a les dependències policials, en la defensa de l'estat de dret i la democràcia".
 
El lliurament d'aquesta distinció es va fer durant la celebració d'un acte institucional, als jardins de la masia de Can Barra, a Sant Quirze del Vallès, que acollia la celebració del Dia de les Esquadres de l'Àrea Bàsica Policial de Sabadell, que inclou, a més d'aquesta ciutat Sant Quirze, Castellar del Vallès, Gallifa, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Sant Llorenç Savall, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat.
 
En l'acte hi va haver un moment per al record de l'agent que va morir en acte de servei a Sant Quirze del Vallès, el passat 31 de gener, quan un cotxe el va atropellar de manera intencionada quan participava en un control de trànsit. A banda, també es va destacar l'operatiu policial contra el jihadisme que es va dur a terme fa dues setmanes en diferents localitats de Catalunya, entre elles Sabadell i Sant Quirze.
 
Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria