VIII Jornada sobre el Català a la Justícia: El català de l’aula a la toga

icasbd llengua catUs informem que el proper 1 de desembre la Comissió de Llengua Catalana del CICAC organitza a l'ICASBD, la VIII Jornada sobre l'Ús del Català a la Justícia.
 
Enguany la trobada té com a objectiu reflexionar sobre el paper que juga la llengua catalana des de les aules fins al jutjat. L'acte està format per una conferència central, a càrrec del senyor Juan Carlos Moreno Cabrera (catedràtic en lingüística general de la Universitat Autònoma de Madrid), que anirà seguida d'una taula rodona en què s'escoltaran les diverses opinions sobre el tema. També hi ha programat, en el marc de la jornada, un debat relacionat amb l'ús del català, amb la col·laboració de la UAB.
 
L'assistència a l'acte, tindrà lloc a la nostra seu central, és gratuïta. Adjuntem el cartell promocional i la programació completa. Per tal d'inscriure-s'hi, només cal confirmar l'assistència mitjançant correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ), o telefònicament (93 487 50 68 – 93 726 53 55).
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE LLENGUA CATALANA

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria