Una altra Base de Dades Gratuïta a través del Web del Col·legi: Miting Legal

miting_legal
Fa pocs dies us anunciàvem la incorporació d'una base de dades de documentació jurídica (Tirant lo Blanch) al nostre web, que roman a disposició de tots els col·legiats perquè en feu ús de manera gratuïta.
 
Avui us comuniquem que la Junta de Govern de l'ICASBD posa igualment a l'abast de tots els col·legiats, també de manera gratuïta i en virtut de l'acord a què va arribar recentment el CICAC amb l'editorial, una altra base de dades de documentació jurídica, en aquest cas la de Miting Legal.
 
Per consultar-la heu d'accedir a la zona privada del nostre web (www.icasbd.org) amb el vostre nom d'usuari i contrasenya, i clickar el banner habilitat a l'efecte.
 
En l'annex que us acompanyem podeu veure el contingut d'aquest nova base de dades de Miting Legal.
 
Esperem que aquesta nova eina us sigui de molta utilitat.
 
ANNEX
 
Contingut Miting Legal:
  • Jurisprudència: accés a més d'1.000.000 de sentències, de les quals més de 300.000 dotades de resum, veus, thesauro i d'altres apartats amb valor jurídic. Inclusió de la totalitat de jurisprudència de Catalunya.
  • Legislació: totes les disposicions generals dictades a Catalunya i tota la normativa estatal i autonòmica publicada al BOE, amb actualització diària i normativa europea. Recopilació de les principals normes bàsiques d'ús més freqüent completament consolidades i actualitzades, algunes de les quals es troben comentades de forma exhaustiva article per article.
  • Convenis Col·lectius: més de 15.000 convenis (tots des de 2001), incloent els publicats a Catalunya, tant als butlletins provincials com al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya amb actualització diària.
  • Formularis: un ampli repertori de més de 5.000 models jurídics permanentment actualitzats de totes les disciplines jurídiques d'altíssima qualitat, aportats per despatxos d'advocats catalans representatius.
  • Doctrina i Bibliografia: Biblioteca Digital així como una completa sèrie d'articles jurídics-doctrinals d'actualitat de totes les disciplines jurídiques.
  • Thesaurus: la informació s'organitza i sistematitza mitjançant sistemes d'indexació o índex jurídics que ordenen detalladament i amb alt nivell de precisió, la documentació compilada, permetent la localització precisa de sentències, normes, formularis, convenis col·lectius, normes bàsiques, doctrina i bibliografia.
  • Gestió integrada de les bases de dades: els sis apartats en els quals s'organitza Miting Legal es troben integrats en una única interfície de recerca. A més, la documentació compilada es troba totalment interrelacionada permetent la seva plena navegabilitat interdocumental.

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria