Facturació assumptes TOAD: SIGA + Volante Express (app mòbil) / Noves sessions informatives

icasbd toadUs informem que, en compliment de l'acord adoptat el 18 d'octubre de 2016 per la Junta de Govern, a partir de l'1 d'abril de 2017 la justificació/facturació de totes les actuacions (civils i penals) del torn d'ofici l'haureu de realitzar de manera telemàtica a través de SIGA, mitjançant el vostre certificat ACA.
 
Molts companys i companyes ja fa dies que justifiquen les seves actuacions del TOAD de manera telemàtica a través de SIGA, tot accedint-hi amb el seu carnet/certificat electrònic, amb la comoditat i agilitat que això comporta, ja que evita que us hàgiu de desplaçar al Col·legi per lliurar presencialment la documentació en paper.
 
Recordeu que per a les assistències penals s'utilitza l'aplicatiu "Volante Exprés", que és l'APP mòbil que permet introduir telemàticament al programa SIGA tant la butlleta de sol·licitud de la justícia gratuïta firmada per l'assistit/da, com la documentació que justifica l'assistència realitzada (acta declaració detingut, etc.) i en la que apareixen les dades de l'actuació (núm. diligències, pressumpte delicte, etc.).
 
A fi i efecte que tots els companys i companyes que encara no ho feu, comenceu com més aviat millor a facturar per via telemàtica, hem programat, juntament amb la Comissió d'Informàtica, noves xerrades informatives a la Sala d'Actes de la seu central (C/ Lacy) sobre aquesta sistemàtica:
 
28/10/2016 12.30 hores
28/11/2016 19 hores
23/12/2016 12.30 hores
25/01/2017 19 hores
24/02/2017 12.30 hores
22/03/2017 19 hores
 
En aquestes sessions també es parlarà sobre la plataforma E-justicia.
 
Aprofitem per tornar a adjuntar-vos el Manual d'Usuari del "Volante Express", perquè tot aquell que encara no l'utilitzi, es pugui descarregar l'aplicatiu en el seu mòbil.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DEL TOAD
COMISSIÓ D'INFORMÀTICA

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria