Dimecres, 12 juliol: Dia de la Justícia Gratuïta 2017

banner castalan justiciagratuitaUs informem que el dimecres, 12 de juliol de 2017, se celebra la VII edició del Dia de la Justícia Gratuïta.
 
Com cada any, es programaran als diferents col·legis d'advocats d'arreu de l'Estat tot un seguit d'accions i iniciatives per commemorar aquest dia, amb l'objectiu principal d'acostar el torn d'ofici i assistència al detingut al ciutadà i, especialment, per retre un merescut homenatge a la tasca social que duen a terme tots els lletrats i lletrades que hi presten servei. Totes les accions van encaminades, per tant, a recolzar l'actual model de Justícia Gratuïta i a reconèixer i atorgar la notorietat que mereixen uns Serveis Públics transcendentals com són el del Torn d'Ofici i el d'Orientació Jurídica Gratuïta i, alhora, palesar públicament la fonamental tasca professional que els advocats i advocades d'ofici duen a terme les 24 hores del dia, durant els 365 dies de l'any, en defensa dels drets de la ciutadania.
 
A banda d'altres accions i iniciatives, l'ICASBD ha programat per a aquest 2017, els actes següents:
 
Dimecres 12 de juliol:
 
  • De 10.00 a 13.00 h.: Jornada de Portes Obertes, en la qual s'oferirà a la seu central (Lacy) un servei d'orientació jurídica, adreçat a tots aquells ciutadans que s'hi acostin i vulguin rebre, gratuïtament, una primera orientació o assessorament sobre un determinat assumpte o problemàtica
  • A les 12 hores: Lliurament d'un diploma honorífic al col·legiat Sr. Joaquim Escuder Planxart, en reconeixement a la tasca desenvolupada com a advocat del Torn d'Ofici de l'ICASBD des de l'any 1985, així com a la dedicació esmerçada, de manera exemplar, al servei de la Justícia Gratuïta
  • A les 17 hores: Lectura del Manifest en pro de la Justícia gratuïta i fotografia institucional al pati del Col·legi
  • A les 17.30 hores: "Mulla't per la Justícia Gratuïta", amb la col·laboració del CN Sabadell. Entrada gratuïta per als advocats del Col·legi que hi vulguin anar.
Durant tot el dia: Difusió mitjançant tríptics i cartells informatius sobre els Drets i Deures de la Justícia Gratuita, així com repartiment de material als ciutadans amb el lema del Dia de la JG.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DEL TOAD
Guardar
Guardar
Guardar

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria