Dia de la Justícia Gratuïta 2015: Actes programats a l'ICASBD. Participa-hi!

banner castalan justiciagratuitaUs informem que el proper diumenge, 12 de juliol de 2015, se celebra la V edició del Dia de la Justícia Gratuïta.
 
Amb aquest motiu, tant el divendres 10 com el dilluns 13 de juliol es programaran als diferents col·legis d'advocats d'arreu de l'Estat tot un seguit d'accions i iniciatives per commemorar aquest dia, amb l'objectiu principal d'acostar el torn d'ofici i assistència al detingut al ciutadà i, especialment, per retre un merescut homenatge a la tasca social que duen a terme tots els lletrats i lletrades que hi presteu servei.
 
Tal com ja ho va ser l'any passat, aquesta commemoració té alhora un caràcter reivindicatiu, com a defensa decidida de l'Advocacia vers l'actual model de Justícia Gratuïta, i de rebuig a la modificació de la Llei de JG que pretén impulsar el Ministeri de Justícia.
 
Totes les accions van encaminades, per tant, a reconèixer i atorgar la notorietat que mereix un Servei públic transcendental com és el del Torn d'Ofici i l'Orientació Jurídica Gratuïta i, alhora, palesar públicament la fonamental tasca professional que els advocats i advocades d'ofici duen a terme les 24 hores del dia, durant els 365 dies de l'any, en defensa dels drets de la ciutadania.
 
L'ICASBD ha programat per a aquest 2015, com a actes més destacats:
 
- Divendres 3 de juliol, a les 20 hores, es durà a terme la V edició de la Caminada nocturna ICASBD-Montserrat, en la que els participants desplegaran i es faran una foto davant de la seu col·legial, tot just abans d'iniciar la Caminada, amb una pancarta del Dia de la Justícia Gratuïta, en defensa de l'actual model i contra el projecte de reforma de la Llei de Justícia Gratuïta. S'obsequiarà també els participants d'aquesta activitat amb gorres i borses amb aquest lema.
 
- Divendres 10 de juliol:
 
  • De 10 a 13.00 h.: Jornada de Portes Obertes, en la qual s'oferirà a la seu central (Lacy) un servei d'orientació jurídica, adreçat a tots aquells ciutadans que vulguin rebre, gratuïtament, una primera orientació o assessorament sobre un determinat assumpte o problemàtica.
  • A les 22 hores: En el decurs del Sopar dels Advocats, es farà una foto de grup amb tots els assistents (prop de 150 persones), vestint la samarreta de JG i en defensa de la figura de l'Advocat d'Ofici.
  • Durant tot el dia: Roda de premsa, difusió mitjançant tríptics i cartells informatius, de la Carta de Drets i Deures del ciutadà davant de la Justícia Gratuïta, així com repartiment de pulseres commemoratives, díptics i altre material als ciutadans.
Participeu-hi, la defensa i reconeixement del nostre model de Justícia Gratuïta i del Torn d'Ofici tal com el coneixemen avui ÉS COSA de TOTS i TOTES !
 
Consulta aquí el text del Manifest del Dia de la Justícia Gratuïta i el Torn d'Ofici.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DEL TOAD
 
 

BancSabadell Professional

bancsabadell2

 
 
 
Guardar
Guardar

Cursos de Litigació

 cursos litigacio
 
 
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar
Guardar

Català a la Carta

 
catala a la carta
manifest justicia

Cercar

cursos empresa
Guardar
Guardar
Guardar

Santander Justicia

sant justicia fondorojo RGB
 
Guardar

Llengua Catalana

 
Baner TerminologiaJuridicabanner catala llei PolLing
 
Guardar

Últim@ Instànci@

Últim@ Instànci@

Actualitat

Noticias Jurídicas
 
CICAC Notícies
 
CGAE Actualidad
 
Diario La Ley
 
inmigracion extranjeria