Volver a la página anterior   |   Noticias - Actividades Colegiales

22 d'abril: II Sortida BTT Sabadell - Castell de Guanta - Sabadell. Us hi esperem!


17/03/2017


icasbd activitats collegialsEnguany, i pocs mesos després de la primera edició d'aquesta nova etapa, la Comissió torna a organitzar una bonica activitat que és a l'abast de gairebé tothom: la Sortida en Bicicleta de l'ICASBD.
 
La convocatòria, inicialment prevista per al dissabte 25 de març de 2017, es va haver d'ajornar per causes climatològiques, i tindrà lloc el proper dissabte 22 d'abril.
 
El trajecte a cobrir és Sabadell-Castell de Guanta-Sabadell. Es tracta d'una ruta BTT amb un recorregut prou conegut, d'aproxim. de 30 km (anada i tornada), de dificultat moderada i amb cert desnivell en el que, després de sortir de Sabadell, anirem en direcció a Castellar del Vallés, vorejant el riu Ripoll, per dirigir-nos en direcció a Sentmenat i pujar fins al famós Castell de Guanta.
 
Si voleu conèixer més detalls (mapa, perfil planimètric, etc.) de la ruta i/o descargar-vos l'arxiu (per a iPhone/Android, arxiu Google Earth o Garmin), podeu accedir a través d'aquest enllaç: https://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=10969434
 
Un cop arribats al Castell de Guanta, recarregarem les piles amb un bon i merescut esmorçar per afrontar després la tornada fins a Sabadell.
 
Lloc trobada: La sortida es farà des de l'estació d'autobusos (Renfe Sabadell Centre), el 25 de març, a les 9 hores.
 
Tots/es aquells/es que hi estigueu interessats a participar, podeu inscrivir-vos ja i fins el 21 d'abril a la Secretaria de l'ICASBD (Sra. Vanessa Yagües, 93 726 53 55 / C. e.: vanessayagues@icasbd.org).
 
Animeu-vos a participar! Us hi esperem !
 
Consells: És important que porteu beguda, tot i que hi ha diverses fonts al llarg del recorregut. També, malgrat que és una ruta senzilla, també s'aconsella portar roba/equipament còmodes i adequades a l'activitat.
 
Advertiment: La participació en aquesta activitat és voluntària i no sotmesa a cap clàusula ni condició. Qualsevol possible responsabilitat derivada d'aquesta participació recau únicament i exclusivament en la persona inscrita (o, en el cas de menors d'edat, en els seus pares o tutors), sense que se'n pugui reclamar al Col·legi d'Advocats de Sabadell pels danys, lesions o perjudicis que el participant pugui ocasionar a un mateix o a tercers.
 
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIALS
GuardarVolver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2019 Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell - CIF: Q0863007A
Aviso legal - Política de cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail: