Volver a la página anterior   |   Noticias - Actividades Colegiales

30 de gener: I Excursió/Esquiada a Núria de l'ICASBD


13/01/2016


icasbd activitats collegialsPer primera vegada encetem el programa d'activitats col·legials previstes per la Comissió per a aquest 2016, amb la convocatòria de la I Excursió/Esquiada a la Vall de Núria.
 
L'activitat l'hem programada per al dissabte 30 de gener de 2016, amb la intenció que tothom gaudeixi d'una jornada inoblidable en aquest fabulós paratge natural, tant aquells que vulgueu aprofitar per fer una esquiada, com aquells que opteu per realitzar l'excursió però sense esquiar. Per a aquests últims, només cal recordar tot el seguit d'indrets i llocs d'interès que ens reserva la Vall de Núria i els seus voltants, amb una àmplia oferta d'alicients i activitats enfocades a nens, adolescents i visitants en general: la pujada en el tren cremallera, increïbles vistes d'alta muntanya (mirador del Pic de l'Àliga, ...), la Basílica-Santuari (recordem la tradició segons la qual les noies que hi posen el cap a l'olla i toquen la campana del santuari, queden embarassades al cap de poc), el centre d'interpretació, diferents exposicions ("Els Pastores i els seus camins", edificis de la Vall, material mòbil a Ribes de Freser, etc.) o la talla de la Mare de Déu de Núria, una talla en fusta d'estil romànic, datada del segle XII o XIII. Tots ells, dignes de visitar i contemplar.
 
No oblideu que questa interessant activitat és oberta també als familiars i amics dels col·legiats/des.
 
Tots/es aquells/es que hi estigueu interessats, podeu demanar més informació a través de la Comissió d'Activitats Col·legials, (Sra. Vanessa Yagües, Tel. 93 726 53 55 / C. e.: vanessayagues@icasbd.org). La data límit per formalitzar la inscripció és el 22 de gener.
 
Si us resulta més còmode, podeu enviar-nos un correu autoritzant-nos expressament perquè us carreguem el preu de la/les inscripció/ons a l'activitat en el vostre compte.
 
No us ho perdeu, us hi esperem !
 
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIALS
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2019 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail: