Volver a la página anterior   |   Noticias - Actividades Colegiales

25 de febrer, VII Calçotada i visita guiada de l’ICASBD. No us la perdeu!


06/02/2017


broquetaCom ja és tradicional per aquestes dates, un any més encetem el programa d'activitats col·legials previstes per la Comissió per al 2017 amb la convocatòria de la Calçotada i visita guiada de l'ICASBD, que enguany arriba a la 7a edició.
 
Es tracta d'una de les convocatòries que, any rere any, esdevé tot un èxit de participació i que, com és habitual, és oberta també als familiars i amics dels col·legiats/des.
 
L'activitat l'hem programada per al dissabte 25 de febrer de 2017, en el qual ens traslladarem a Montblanc, ciutat medieval de la Conca de Barberà, que té el títol de Vila Ducal des del 1387. El seu nucli antic va ser declarat Conjunt Monumental i Artístic l'any 1947.
 
La visita guida la realitzarem al centre històric de Montblanc. Visitarem els edificis més emblemàtics de la ciutat, com ara l'església de Sant Francesc, les muralles, l'església de Sant Miquel, la plaça Major, la planta baixa del Museu Comarcal, l'església principal de Santa Maria, l'antic hospital de Santa Magdalena, acabant la visita a la Cooperativa, on se'ns oferirà una copa de cava.
 
El dinar el farem al RESTAURANT CAL JORDI, situat al mateix centre històric d'aquesta població.
 
Menú dinar:
 
  • Calçots amb salsa
  • Graellada de carn (5 carns diferents), amb escalivada, patates al caliu i carxofes
  • Postres a escollir
  • Vi, aigua i copa de cava
  • Cafès
(Nota: en el cas d'al·lèrgies alimentàries o nens petits, consulteu).
 
- Hora i lloc de concentració/trobada: les 11 h. del dissabte 25, a l'Oficina de Turisme de Montblanc (C/ Miquel Alfons, s/n). Aconsellem deixar el cotxe a l'aparcament que hi ha a una esplanada gran, agafant l'Avda. Manuel Ribó.
 
Us adjuntem plànol de situació, on veureu assenyalat el camí que cal seguir des de la sortida de l'autopista per arribar al pàrquing, on està situada l'Oficina de Turisme. També podreu veure la situació del Restaurant Cal Jordi.
 
El preu d'inscripció per tota l'activitat (Visita guiada + Dinar) és de 30 euros. En tractar-se d'un preu conjunt per a tota la jornada, no es podrà descomptar cap import si un inscrit decideix no fer alguna de les dues activitats.
 
Podeu inscriure-vos fins el 17 de febrer de 2017, a les 14 hores, a través de la Secretaria ICASBD (Sra. Vanessa Yagües, Tel. 93 726 53 55 / Fax 93 725 87 84 / C. e.: vanessayagues@icasbd.org). De totes maneres, a fi de fer les previsions oportunes, us preguem que adelanteu la vostra inscripció tan aviat com pugueu.
 
Inscriviu-vos. Us hi esperem !
 
Cordialment,
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIALS
GuardarVolver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.