Volver a la página anterior   |   Noticias - Actividades Colegiales

Convocatòria XI Concurs de Fotografia de l’ICASBD


08/06/2017


icasbd activitats collegialsLa Comissió d'Activitats Col·legials té el plaer de convidar-vos, un any més, a participar en el Concurs de Fotografia de l'ICASBD que, amb la d'enguany, arriba ja a la seva 11a edició.
 
Creiem que justament ara és el moment oportú per tornar a convocar aquest Concurs, tenint en compte que a poc a poc ens hi acostem a les vacances d'estiu, en les quals tindrem temps i ocasió d'immortalitzar imatges i moments únics amb les nostres màquines.
 
Aquesta 11a edició del Concurs compta amb un únic tema ("Lliure") i, com és habitual, és oberta a la participació de tots els ciutadans i ciutadanes amants a la fotografia, advocats o no, excepte els organitzadors i els fotògrafs professionals, que només poden optar a l'exposició de les seves obres, però fora de concurs.
 
Les fotografies poden ser a color o en blanc i negre, realitzades amb qualsevol tipus de cambra (digital, analògica, compacta, automàtica, manual, de pas universal, de format mig, etc.). Igualment, l'organització permet un lleuger retoc digital sempre que, a criteri del jurat, no suposi una manipulació excessiva de la imatge original.
 
Les obres es poden presentar a la Secretaria del Col·legi d'Advocats de Sabadell (carrer de Lacy, 15 Sabadell), des d'avui i fins el 20 de setembre de 2017. Amb la presentació de les fotos caldrà lliurar també, emplenada, la butlleta de participació.
 
Podeu consultar els premis, la resta de detalls i requisits en les bases del concurs, que inclou també l'esmentada butlleta de participació.
 
Animeu-vos i participeu !!
 
Cordialment,
COMISSIÓ D'ACTIVITATS COL·LEGIALS
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.