Volver a la página anterior   |   Noticias - Derechos Humanos

Las personas con discapacidad ante los procedimientos judiciales. Los estándares de la Convención sobre los Derechos de las personas con discapacidad


08/02/2016


icasbd drets humEl proper dimecres 24 de febrer de 2016, a les 17 hores, tindrà lloc a la nostra Sala d'Actes una Jornada organitzada conjuntament per la Comissió de defensa dels drets humans de l'ICASBD i la Fundación Abogacía que versarà sobre els drets de les persones amb discapacitat en seu d'un procediment judicial. La citada jornada, presidida pel degà, Excm. Sr. Juan Antonio García Cazorla, i moderada pel Diputat tercer de la Junta de Govern, Sr. Jaime Lapaz Castillo, comptarà amb les intervencions del Sr. José Gazulla, formador en drets de Dincat, Sr. Luís Varea, tècnic del programa Accepta de Dincat, Sra. Leonor Lidón Heras, Delegada del CERMI per a la Convenció de l'ONU i els Drets Humans, i Sr. Andreu Orofino, de la Xarxa de Juristes Plena inclusió.
 
Com és habitual, aquesta sessió s'ofereix de manera gratuïta per a tots els col·legiats i col·legiades de l'ICASBD.
 
Us adjuntem el díptic/avanç d'aquesta interessant sessió.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE DEFENSA DELS DRETS HUMANS
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2019 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.