Volver a la página anterior   |   Noticias - Derechos Humanos

Jornada sobre el paper de l’advocacia en la detecció i defensa de les víctimes de tràfic de persones amb finalitat d’explotació sexual


22/06/2016


icasbd drets humEl proper dimecres 6 de juliol de 2016, a les 18 hores, la nostra Sala d'Actes acollirà una Jornada emmarcada al cicle "AULA DE DERECHOS HUMANOS" organitzat per la FUNDACIÓN ABOGACÍA ESPAÑOLA, que versarà sobre el paper fonamental de l'advocacia en la detecció de les víctimes de tràfic d'éssers humans, així com en la seva adequada defensa legal. La citada jornada, presentada pel degà del Col·legi d'Advocats de Girona i Vicepresident de Fundación Abogacía, Sr. Carles McGragh, comptarà amb les intervencions de la Sra. Patricia Fernández, advocada especialista en tràfic de persones, i de la Sra. Rosa Cendón, Representant de SICAR, entitat de recolçament a víctimes de tràfic de persones amb finalitat d'explotació sexual.
 
Els/les assistents a la sessió rebran l'OBSEQUI D'UN USB amb els continguts detallats a continuació: 1. ESTATUT DE LA VÍCTIMA DEL DELICTE; 2. GUÍA DETECCIÓN Y DEFENSA DE VÍCTIMAS DE TRATA; 3. PROTOCOL CATALÀ DE TRÀFIC D'ÉSSERS HUMANS; 4. PROTOCOLO MARCO DE PROTECCIÓN A LAS VÍCTIMAS DE TRATA; 5.TRÍPTIC PER ACTUACIÓ ADVOCACIA; 6.SENTENCIA 137/2006.
 
Com és habitual, aquesta sessió s'ofereix de manera gratuïta per a tots els col·legiats i col·legiades de l'ICASBD.

COMISSIÓ DE DEFENSA DELS DRETS HUMANS
Guardar
GuardarVolver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2019 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail: