Volver a la página anterior   |   Noticias - Derechos Humanos

3 de març: Seminari d’orientació legal en l’àmbit de la dependència


02/03/2016


icasbd drets humUs informem que dijous 3 de març, entre les 16 i les 19:30 h., l'ICASBD acollirà un seminari coorganitzat per la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, el Consell de Col·legis d'Advocats de Catalunya (CICAC) i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya sobre Orientació legal en l'àmbit de la dependència.
 
Al mateix hi intervindran Juan Antonio García Cazorla, degà de l'ICASBD, Albert Conesa, Secretari Tècnic del Consell de l'Advocacia, Eulàlia Barros, Responsable de Torn d'Ofici i Justícia Gratuïta de l'ICASBD, i Josep Morera, Vocal de la Comissió dels Drets de la Gent Gran del Col·legi d'Advocats de Barcelona.
 
La inscripció a l'esmentat seminari, que reiterem començarà a les 16 hores, és gratuïta i es pot formalitzar a través del següent enllaç: Formulari d'inscripció.
 
Podeu trobar més informació sobre el contingut aquí: http://www.tercersector.cat/noticies/seminaris-dependencia
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE DEFENSA DELS DRETS HUMANS
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.