Volver a la página anterior   |   Noticias - Formación

27 d'octubre: Jornada sobre Dret de família a l'ICASBD


06/10/2017


icasbd formacioUs adjuntem arxiu amb el programa de la JORNADA SOBRE DRET DE FAMÍLIA prevista per al divendres 27 d'octubre de 2017 a la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (Lacy, 15).
 
Aquesta interessant convocatòria, que consta de 6 ponències (Jornada de matí i tarda), pretén oferir als assistents l'anàlisi de tot un seguit de qüestions pràctiques relacionades amb el Dret de Família, des de diferents matèries i perspectives jurídiques (processal, Seguretat social, etc.) i mitjançant unes ponències participatives, amb col·loquis oberts després de cada intervenció.
 
En el mateix programa trobareu la butlleta d'inscripció, que podeu formalitzar fins el 25 d'octubre de 2017, presencialment a la Secretaria del Col·legi (Lacy, 15, Sabadell), per fax (93 725 87 84) o per correu electrònic (veronicalopez@icasbd.org / formacio@icasbd.org).
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Guardar
Guardar
GuardarVolver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.