Volver a la página anterior   |   Noticias - Formación

3 de febrer, Conferència a l'ICASBD sobre la darrera jurisprudència del TS en matèria d’arrendaments urbans/la durada dels arrendaments de local de negoci


29/01/2016


icasbd formacioUs recordem que el dimecres 3 de febrer de 2016, a les 19 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD (Lacy, 15) acollirà una nova conferència del Cicle 2016 organitzat per la Comissió de Formació.
 
En aquesta ocasió, la sessió, organitzada de manera conjunta amb el Col·legi d'Administradors de Finques de BCN-Lleida (CAFBL) servirà per analitzar la jurisprudència del Tribunal Suprem de l'any 2015 sobre arrendaments urbans, amb una atenció específica a la problemàtica que suscita l'actual regulació respecte a la durada dels contractes d'arrendament de local de negoci.
 
Per il·lustrar-nos sobre aquestes matèries, comptarem amb la presència del Sr. Enrique Vendrell Santiveri, advocat i president del CAFBL, i la Sra. Anabel Miró Panzano, advocada, administradora de finques i assessora jurídica de la Junta del CAFBL.
 
Nota: Abans de començar les ponències, el degà de l'ICASBD i el president del CAFBL brindaran una breu presentació als assistents sobre el conveni de col·laboració signat entre ambdues institucions el passat 3 de novembre de 2015.
 
Com és habitual, aquesta sessió s'ofereix de manera gratuïta per a tots els col·legiats i col·legiades de l'ICASBD.
 
Us adjuntem el díptic/avanç d'aquesta interessant sessió.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2019 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.