Volver a la página anterior   |   Noticias - Formación

18 d'octubre, 18.30 h.: Conferència sobre com afecta a l'advocat el reglament UE de protecció de dades personals


04/10/2017


icasbd formacioUs informem que el dimecres 18 d'octubre de 2017, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (Lacy, 15) acollirà una altra conferència del Cicle 2017 organitzat per la Comissió de Formació de l'ICASBD.
 
En aquesta ocasió, la sessió porta per títol "EL REGLAMENT EUROPEU DE PROTECCIÓ DE DADES, UN NOU REPTE PER ALS ADVOCATS", que tractarà sobre les principals novetats que introdueix el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, des d'un enfoc eminentment pràctic i analitzant els principals aspectes que hem de tenir en compte els advocats/des a l'hora de garantir el compliment de la nova normativa als nostres despatxos professionals.
 
La sessió anirà a càrrec del Sr. Santiago Farré i Tous, cap de l'Assessoria Jurídica de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades, i del Sr. Eduard Blasi Casagran, advocat IT/IP a Marimón Abogados, vicepresident 3r de l'Associació Professional Espanyola de Privacitat (APEP).
 
Després de les ponències, s'obrirà un torn de preguntes i debat amb els presents.
 
Us adjuntem el díptic/avanç d'aquesta interessant sessió que, com és habitual, l'ICASBD us ofereix gratuïtament de manera presencial a tots els col·legiats i col·legiades. També es pot seguir pel sistema de videostreaming (10 euros).
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.