Volver a la página anterior   |   Noticias - Formación

6 d'abril: Conferència a l'ICASBD sobre responsabilitat penal corporativa després de la circular 1/2016 de la Fiscalia


29/03/2016


icasbd formacioUs recordem que el dimecres 6 d'abril de 2016, a les 19 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD (Lacy, 15) acollirà una nova convocatòria organitzada per la Comissió de Formació per al present Cicle 2016.
 
En aquesta ocasió, la conferència versarà sobre com afectarà la recent Circular 1/2016 emesa per la Fiscalia General de l'Estat en la conceptualització i persecució de la responsabilitat penal de les persones jurídiques, i les línies mestres d'actuació i directrius que des del Ministeri Fiscal se seguiran en aquest àmbit, especialment a l'hora de valorar l'eficàcia dels plans de compliance a les empreses com a eximent de la responsabilitat penal.
 
La sessió serà impartida per Il·lm. Sr. Josep Mª Torras Coll, magistrat de la secció 9a (penal) de l'APB i pel Sr. Miquel Fortuny Cendra, advocat col·legiat de l'ICASBD, especialista en Corporate Compliance.
 
Us adjuntem el díptic/avanç sobre aquesta interessant sessió que, recordeu, s'ofereix de manera gratuïta a tots els col·legiats/des de l'ICASBD.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.