Volver a la página anterior   |   Noticias - Formación

6 d'abril, 18.30 h.: Conferència a l'ICASBD sobre obligacions fiscals de l'advocat


28/03/2017


icasbd formacioUs informem que el dijous 6 d'abril de 2017, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD acollirà una nova sessió del cicle de conferències programades per la Comissió de Formació per al 2017.
 
En aquesta ocasió la conferència porta per títol: "Obligacions Fiscals de l'Advocat: Qüestions d'Interès", i té com a objectiu fer un repàs de les obligacions fiscals derivades de l'exercici professional com a lletrat, els criteris vinculants i interpretacions de l'Agència Tributària i una atenció també a les obligacions fiscals més usuals, els llibres registre, l'emissió de factures, etc.
 
La sessió anirà a càrrec del Sr. Ángel González Roldán, cap de la Unitat Regional d'Impostos Especials de la Delegació Especial de l'AEAT en Catalunya.
 
Us adjuntem el díptic/avanç de la conferència que, com sempre, la Comissió ofererix presencialment de manera gratuïta a tots els col·legiats/des de l'ICASBD.
 
També hi ha la possibilitat de seguir la sessió a través del sistema de videostreaming (10 euros).
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.