Volver a la página anterior   |   Noticias - Formación

9 de novembre: Conferència a l'ICASBD sobre implicacions penals a les xarxes socials


20/10/2016


icasbd formacioUs informem que el dimecres 9 de novembre de 2016, a les 19 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD (Lacy, 15) acollirà una nova convocatòria de la Comissió de Formació per al present Cicle 2016.
 
En aquesta ocasió la conferència, organitzada amb la col·laboració d'ENATIC, porta per títol "IMPLICACIONS PENALS A LES XARXES SOCIALS" i anirà a càrrec de la Sra. Ruth Sala Ordóñez, advocada penalista, membre d'ENATIC i reconeguda especialista en delicte informàtics, qui ens parlarà sobre les noves modalitats i peculiaritats delictives que, d'un temps ençà, esdevenen a través de les xarxes i el món virtual, així com de l'important paper de l'advocat i també dels jutjats davant d'aquest fenòmen.
 
Us adjuntem el díptic/avanç sobre aquesta interessant sessió que, com sempre, s'ofereix de manera gratuïta a tots els col·legiats/des de l'ICASBD.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.