Volver a la página anterior   |   Noticias - Formación

13 de juliol: Conferència sobre el dret de defensa del deutor hipotecari


30/06/2016


icasbd formacioUs informem que el dimecres 13 de juliol de 2016, a les 19 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD (Lacy, 15) acollirà una nova convocatòria organitzada per la Comissió de Formació per al present Cicle 2016.
 
En aquesta ocasió la conferència versarà sobre un tema molt interessant i recorrent, com és el Dret de Defensa del Deutor Hipotecari, amb una anàlisi especial dels requisits per a l'admissió a tràmit de la demanda executiva, els arguments del lletrat en fase d'oposició, així com un estudi de les clàusules abusives, a la llum de les darreres sentències del TJUE.
 
La sessió serà impartida per l'Il·lm. Sr. Pablo Izquierdo Blanco, magistrat-jutge del Jutjat de Primera Instància núm. 1 de Mataró.
 
Us adjuntem el díptic/avanç d'aquesta sessió que, recordeu, s'ofereix de manera gratuïta a tots els col·legiats/des de l'ICASBD.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
GuardarVolver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2019 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.