Volver a la página anterior   |   Noticias - Formación

14 de juny, 18.30 hores: Conferència sobre la plusvàlua, després de les sentències del Tribunal Constitucional


25/05/2017


icasbd formacioUs informem que el dimecres 14 de juny de 2017, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (Lacy, 15) acollirà una nova conferència del Cicle 2017 organitzat per la Comissió de Formació de l'ICASBD.
 
En aquesta ocasió, la sessió, organitzada de manera conjunta amb el Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària de BCN -a través d'IMMOSCÒPIA FORMACIÓ- porta per títol "Anàlisi del contingut de les recents sentències del Tribunal Constitucional sobre l'Impost sobre l'Increment del Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana (Plusvàlua): abast i perspectives de futur".
 
La conferència anirà a càrrec del Sr. Jordi Manau i Terrés, advocat, interventor-tresorer d'Administració Local i professor associat de la UB, i de la Sra. Núria Nicolás i Gazulla, llicenciada en dret, agent de la propietat immobiliària i cap de secció de Plusvàlues i de l'Impost sobre Béns Inmobles de l'Ajuntament de Sabadell.
 
Ambdós ponents, amb una llarga trajectòria professional en l'àmbit tributari local, ens donaran una visió de l'estat actual en que es troba l'impost arran de les recents sentències del Tribunal Constitucional, efectuant una anàlisi de les diferents situacions jurídiques en que es poden trobar els contribuents afectats pel pronunciament de l'Alt Tribunal, amb un especial èmfasi en el cas de l'Ajuntament de Sabadell.
 
Com és habitual, aquesta sessió s'ofereix de manera gratuïta per a tots els col·legiats i col·legiades de l'ICASBD.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.