Volver a la página anterior   |   Noticias - Formación

15 de juny: Conferència sobre l'impost sobre l'increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana


24/05/2016


icasbd formacioUs anunciem que el dimecres 15 de juny de 2016, a les 19 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD (Lacy, 15) acollirà una nova convocatòria de la Comissió de Formació per al present Cicle 2016.
 
En aquesta ocasió, la conferència, que és coorganitzada amb el Col·legi Oficial d'Agents de la Propietat Immobiliària (COAPI), porta per títol: "L'impost sobre l'Increment del Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana: La seva vigència i aplicació. Estratègies davant dels darrers pronunciaments administratius i judicials".
 
La sessió anirà a càrrec del Sr. Jordi Manau i Terrés, advocat (col·legiat ICASBD) i actualment tresorer de l'Ajuntament de Rubí, amb una contrastada experiència i un ampli bagatge docent i també com a autor d'obres relacionades amb la tributació i impostos locals, i les llicències urbanístiques.
 
Us adjuntem el díptic/avanç sobre aquesta interessant sessió que, com sempre, s'ofereix de manera gratuïta a tots els col·legiats/des de l'ICASBD.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.