Volver a la página anterior   |   Noticias - Formación

16 de març: Conferència a l'ICASBD sobre protecció penal i socialització dels animals


08/02/2016


icasbd formacioUs avancem que el dimecres 16 de març de 2016, a les 19 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD (Lacy, 15) acollirà una nova convocatòria organitzada per la Comissió de Formació per al present Cicle 2016.
 
En aquesta ocasió, la conferència tractarà sobre Dret dels Animals, i anirà a càrrec de l'Il·lma. Sra. Neus Pujal, fiscal en cap de Sabadell, qui ens parlarà sobre l'evolució del Codi penal en matèria de protecció als animals, i de la Sra. Carmen Valenzuela Hidalgo, advocada i membre de la Comissió de Dret dels Animals de l'ICAB, que centrarà la seva ponència en l'aspecte de la socialització dels animals.
 
Properament us farem arribar el díptic/avanç amb més informació sobre aquesta interessant sessió que, recordeu, s'ofereix de manera gratuïta a tots els col·legiats/des de l'ICASBD.
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.