Volver a la página anterior   |   Noticias - Formación

16 de novembre, 17 hores: Taller pràctic jurídic sobre Seguretat Social


03/11/2017


icasbd formacioUs informem que el proper dijous 16 de novembre de 2017, a les 17 hores, la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (Lacy, 15) acollirà un TALLER PRÀCTIC JURÍDIC DE SEGURETAT SOCIAL, coorganitzat amb Activa Mutua.
 
Al llarg d'aquesta interessant convocatòria, el ponent, Sr. Rafael Somalo Moreno, advocat, coordinador territorial i secretari genenal de la Direcció Jurídica d'Activa Mútua, ens acostarà a alguns dels principals dubtes que es dónen en l'assessorament en matèria de Seguretat Social: reclamacions derivades d'un accident de treball, les novetats jurisprudencials sobre accident laboral i malatia comuna (IT), així com les revisions de grau.
 
El taller pretén ser molt interactiu, amb l'objectiu que els assistents puguin participar i preguntar en tot moment al ponent.
 
Com és habitual, l'ICASBD ofereix aquesta interessant sessió de manera gratuïta a tots els seus col·legiats i col·legiades, si bé us agrairem que si teniu pensat assistir-hi ens confirmeu la vostra presència, per telèfon (93 726 53 55) o per correu electrònic (formacio@icasbd.org), a fi i efecte de controlar l'aforament de la Sala.
 
També us adjuntem un formulari perquè, si ho voleu, feu arribar al ponent les vostres preguntes o dubtes en relació amb aquesta matèria (cal que ens el feu arribar a l'adreça de correu electrònic assenyalada, mínim 4 dies abans de la sessió).
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2019 Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell - CIF: Q0863007A
Aviso legal - Política de cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail: