Volver a la página anterior   |   Noticias - Formación

19 de gener: Conferència a l'ICASBD sobre els efectes de la sentència del TJUE, retroactivitat clàusules terra


22/12/2016


icasbd formacioUs informem que la Comissió de Formació, encetarà el Cicle 2017 de conferències organitzant per al proper dijous 19 de gener de 2017, a les 19 hores (Sala d'Actes de l'ICASBD), una nova sessió.
 
En aquesta ocasió, la conferència servirà per analitzar un tema de molta actualitat i transcendència: les repercussions de la recent sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, de 21 de desembre de 2016, sobre els efectes retroactius derivats de la nul·litat de la clàusula terra en els préstecs i crèdits hipotecaris.
 
Aquesta interessant sessió anirà a càrrec del nostre company, Sr. José Antonio López Ordóñez, col·legiat de l'ICASBD amb una reconeguda experiència en la matèria.
 
Us adjuntem el díptic/avanç de la conferència que, com sempre, la Comissió ofererix de manera gratuïta a tots els col·legiats/des de l'ICASBD.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.