Volver a la página anterior   |   Noticias - Formación

21 de juny, 10 hores: Conferència sobre operativa telemàtica en la presentació d’autoliquidacions a l’agència tributària de Catalunya


31/05/2017


icasbd formacioUs informem que el dimecres 21 de juny de 2017, a les 10 hores, la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (Lacy, 15) acollirà una nova conferència del Cicle 2017 organitzat per la Comissió de Formació de l'ICASBD.
 
En aquesta ocasió, la sessió porta per títol "Operativa telemàtica en la presentació d'autoliquidacions a l'Agència Tributària de Catalunya" i serà impartida pel Sr. Eudald Vigo Tarrés, cap de l'Àrea Estratègica i Relacions Externes de l'Agència Tributària de Catalunya.
 
Al llarg de la sessió s'analitzaran les obligacions i efectes de l'Ordre VEH/85/2017, d'11 de maig, que s'estableix l'obligació de l'ús dels mitjans electrònics en les presentacions i pagament de diverses autoliquidacions per a determinats obligats tributaris, entre ells, els advocats que actuïn en representació d'un client-contribuent, una Ordre que entra en vigor l'1 de juny de 2017.
 
Com és habitual, l'ICASBD us ofereix de manera gratuïta a tots els col·legiats i col·legiades.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.