Volver a la página anterior   |   Noticias - Formación

22 de juny, 18.30 hores: Conferència sobre anàlisi del nou barem indemnitzatori d’accidents de trànsit, després de més d’un any de vigència


22/06/2017


icasbdUs recordem que el dijous 22 de juny de 2017, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (Lacy, 15) acollirà una altra conferència del Cicle 2017 organitzat per la Comissió de Formació de l'ICASBD.
 
En aquesta ocasió, la sessió porta per títol "Anàlisi del nou Barem Indemnitzatori d'Accidents de Trànsit, després de més d'un Any de Vigència" i serà impartida pel Sr. Lluís Orriols Martínez, advocat, director de l'EPPA i vocal a Catalunya de l'Asociación de Abogados Especializados en Responsabilidad Civil y Seguro, qui ens dibuxarà quin és l'escenari actual del nou sistema valoratiu de les indemnitzacions pels accidents de circulació introduït per la Llei 35/2015, ara que portem mès d'un any de vigència de la norma.
 
El ponent prestarà especial atenció, entre altres aspectes, a la modificació radical de la forma de reclamació a les asseguradores, amb l'obligació de la reclamació prèvia per part del perjudicat, un aspecte que ha suposat una revolució en aquest àmbit jurídic.
 
Com és habitual, tots els/les colegiats/des ICASBD poden seguir de manera gratuïta la sessió a la Sala d'Actes.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2019 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail: