Volver a la página anterior   |   Noticias - Formación

27 de juliol: Conferència sobre tècniques d'interrogatori


19/07/2016


icasbd formacioUs informem que el dimecres 27 de juliol de 2016, a les 19 hores, la Sala d'Actes de l'ICASBD (Lacy, 15) acollirà una nova convocatòria de la Comissió de Formació per al present Cicle 2016.
 
En aquesta ocasió la conferència porta per títol "TÈCNIQUES D'INTERROGATORI" i anirà a càrrec del Sr. Julio García , advocat, reconegut expert en estratègia d'oratòria i comunicació i perfeccionament d'habilitats de l'Advocacia, qui, a partir de la presentació del seu llibre "La Técnica del Interrogatorio" (Ed. Rasche), ens il·lustrarà des de diferents perspectives pràctiques sobre les millors tècniques i estratègies per assolir un interrogatori eficient en Sala.
 
Us adjuntem el díptic/avanç sobre aquesta interessant sessió que, com sempre, s'ofereix de manera gratuïta a tots els col·legiats/des de l'ICASBD.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.