Volver a la página anterior   |   Noticias - Formación

28 de juny, 18.30 hores: Conferència sobre la cosa jutjada en l'àmbit de les clàusules abusives


27/06/2017


icasbd formacioUs informem que el dimecres 28 de juny de 2017, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (Lacy, 15) acollirà una altra conferència del Cicle 2017 organitzat per la Comissió de Formació de l'ICASBD.
 
En aquesta ocasió, la sessió porta per títol "La cosa jutjada en l'àmbit de les clàusules abusives" i serà impartida pel Dr. Manuel Cachón Cadenas, catedràtic de dret processal a la UAB, qui analitzarà la jurisprudència que tant el Tribunal de Justícia de la UE com els tribunals espanyols han generat en relació a els efectes de les clàusules abusives inserides en els contractes amb consumidors.
 
Us adjuntem el díptic/avanç d'aquesta interessant sessió que, com és habitual, l'ICASBD us ofereix de manera gratuïta a tots els col·legiats i col·legiades.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
GuardarVolver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.