Volver a la página anterior   |   Noticias - Formación

30 de novembre, 18.30 h.: Conferència sobre responsabilitat patrimonial de les Administracions Públiques


27/11/2017


icasbd formacioUs informem que el proper dijous, 30 de novembre de 2017, a les 18.30 hores, la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (Lacy, 15) acollirà una altra conferència del Cicle 2017 organitzat per la Comissió de Formació de l'ICASBD.
 
En aquesta ocasió, la sessió porta per títol "RESPONSABILITAT PATRIMONIAL DE LES ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES: ASPECTES PRÀCTICS", en la que la ponent oferirà, des d'una vessant eminentment pràctica, una visió sobre diferents aspectes i tipologies relacionades amb la responsabilitat patrimonial de l'administració pública.
 
La sessió anirà a càrrec de la Sra. Sílvia Mañá Badia, advocada (Tornos Abogados) especialitzada en urbanisme, contractació pública i contenciós-administratiu, professora Pràcticum de Dret a la UB.
 
Us adjuntem el díptic/avanç d'aquesta interessant sessió que, com és habitual, l'ICASBD ofereix gratuïtament de manera presencial a tots els seus col·legiats i col·legiades.
 
També es pot seguir (només en diferit) pel sistema de videostreaming (10 euros).
 
Cordialment,
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.