Volver a la página anterior   |   Noticias - Formación

16 novembre: Nova conferència sobre procediment social i seguretat social


02/09/2016


icasbd formacioUs recordem que la Comissió de Formació, dintre del Cicle 2016 de conferències, organitza per al proper dimecres 16 de novembre de 2016, la segona de les conferències programades sobre qüestions pràctiques del procés social (laboral i Seguretat Social).
 
Aquesta segona sessió serà impartida també per la magistrada-jutge titular del Jutjat Social núm. 3 de Sabadell, Il·lma. Sra. Ana Cristina Salas Velasco, i se centrarà en aspectes pràctics dels procediments de Seguretat Social, així com en la repercussió de la sentència del TJUE del passat 14 de setembre de 2016 sobre les relacions contractuals de caràcter temporal.
 
La conferència, com dèiem, tindrà lloc el proper dimecres 16 de novembre, a les 19 hores, a la Sala d'Actes de l'ICASBD (Lacy, 15).
 
Us adjuntem el díptic/avanç sobre el contingut d'aquesta segona sessió que, com sempre, s'ofereix de manera gratuïta a tots els col·legiats/des de l'ICASBD.
 
Cordialment,

COMISSIÓ DE FORMACIÓ
Guardar
GuardarVolver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.