Volver a la página anterior   |   Noticias - Junta de Gobierno

Delegació de Cerdanyola: Atenció presencial del degà als col·legiats el darrer dilluns de cada mes


07/02/2017


icasbdUs informem que el nostre degà, amb la ferma voluntat d'oferir un acostament veritable i efectiu als companys/es col·legiats/des que tenen despatx obert o l'activitat principal al partit de Cerdanyola del Vallès, acudirà i estarà a la vostra disposició el darrer dilluns de cada mes, de 10 a 12.30 hores, a la delegació col·legial de Cerdanyola (exclòs l'agost i llevat que sigui festiu o que tingui un compromís ineludible d'agenda).
 
Així doncs, tots/es els/les companys/es que vulgueu fer arribar o tractar qualsevol qüestió de caire col·legial o professional al degà, ho podeu fer sempre a la seu central del C/ Lacy, però recordeu que també podeu aprofitar per fer-ho de manera personal i presencial a la pròpia seu de Cerdanyola del Vallès amb motiu d'aquestes visites.
 
Si és el cas, us demanem que pugueu contactar i concertar hora amb antel·lació a través del nostre personal a la delegació de Cerdanyola (93 692 74 74, Sra. Mireia Peró / C. e.: mireiapero@icasbd.org).
 
Tot el qual us comuniquem, per al vostre coneixement i efectes.
 
Cordialment,
LA JUNTA DE GOVERN
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.