Volver a la página anterior   |   Noticias - Junta de Gobierno

Nova Comissió per a la defensa i benestar dels animals


26/04/2016


icasbd dret animalEns plau comunicar-vos que la Junta de Govern de l'ICASBD ha acordat la creació d'una Comissió per a la Defensa dels Drets i Benestar dels Animals en el si del Col·legi d'Advocats de Sabadell.
 
Aquesta Comissió, la presidència de la qual recaurà en la diputada cinquena de la Junta, Sra. García Ruiz, té com a objectius primordials vetllar i treballar pel reconeixement i la defensa efectius dels drets dels animals, com a éssers sensibles reconeguts per l'article 13 del Tractat de Funcionament de la UE.
 
Arran del creixent interès i sensibilitat que, en matèria de protecció dels drets dels animals, s'ha generat d'un temps ençà en molts sectors socials i jurídics, especialment després de les recents modificacions operades en el Codi penal i en la legislació autonòmica, l'ICASBD ha cregut adient incorporar aquesta nova Comissió entre els grups de treball permanent del Col·legi, amb el propòsit ferm d'analitzar, recolzar i/o participar de manera activa en propostes i iniciatives diverses que es puguin plantejar o dur a terme dins d'aquest àmbit d'actuació.
 
Per tal d'assolir els seus objectius, i a banda d'actuacions de caire formatiu i divulgatiu a nivell col·legial i ciutadà, la Comissió té previst prestar col·laboració o suport a aquelles organitzacions públiques i/o privades que tinguin entre les seves finalitats la defensa dels drets i el benestar dels animals. En aquest sentit, volem iniciar la nostra activitat fent una crida a tots aquells companys/es que vulgueu aportar idees o iniciatives relacionades amb aquest àmbit, especialment els/les que tingueu relació amb alguna organització de les esmentades, perquè no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l'adreça electrònica dretsanimals@icasbd.org.
 
Qualsevol aportació i participació serà ben rebuda.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE DEFENSA DELS DRETS I BENESTAR DELS ANIMALS




Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.