Volver a la página anterior   |   Noticias - Junta de Gobierno

L'ICASBD i la DIBA ofereixen al Vallès Occidental assessorament per clàusules abusives dels bancs


27/09/2017


IMG 0148• Ambdues entitats han signat un conveni pel qual advocats especialitzats es desplacen a les dependències dels Serveis Públics de Consum per assessorar els consumidors
 
El degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell, Manuel Hernández Martín, i la diputada de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Laura Martínez, i han presentat avui, a la seu del Col·legi, el conveni de col·laboració entre ambdues institucions per proporcionar atenció personalitzada i gratuïta als consumidors del Vallès Occidental en relació als litigis amb entitats financeres per la inclusió de clàusules abusives en contractes hipotecaris.
 
L'acord preveu el desplaçament d'advocats especialitzats a les dependències dels Serveis Públics de Consum dels ajuntaments de la comarca, que atendran de forma individualitzada, amb visita prèvia concertada, les consultes dels consumidors. A més, rebran informació específica en relació a la justícia gratuïta si decideixen acudir a la via judicial.
 
El conveni presentat avui dona cobertura als ciutadans i ciutadanes de la comarca, mitjançant els Serveis Municipals de Consum de Sabadell, Sentmenat, Badia del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Sant Quirze del Vallès, Castellar del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Barberà del Vallès, Montcada i Reixac, Ripollet i Cerdanyola del Vallès. Les visites es podran concertar directament a les oficines municipals fins al mes de desembre.
 
Alhora, la Diputació garanteix que els consumidors dels municipis que no disposen de Servei Públic de Consum propi puguin gaudir del mateix servei en condicions similars. En aquest cas els interessats han de sol·licitar el servei en el seu Ajuntament, i s'acorda una atenció presencial en el municipi més proper als seu domicili que disposi de servei efectiu.
 
Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell
GuardarVolver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2019 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail: