Volver a la página anterior   |   Noticias - Junta de Gobierno

Convocatòria eleccions parcials a la Junta de Govern


09/11/2016


icasbdLa Junta de Govern de l'ICASBD, reunida en sessió del 8 de novembre de 2016, de conformitat amb allò que preveuen l'article 52 i següents dels Estatuts col·legials, i amb les facultats que li atribueix l'article 43,9è del mateix text, va acordar convocar per al 13 de desembre de 2016, des de les 10 hores i fins les 19 hores, les ELECCIONS per proveir els càrrecs següents de la Junta de Govern: degà/na, diputat/da segon/a, diputat/da quart/a, diputat/da sisè/na, i secretari/a.
 
Tots els càrrecs s'elegiran per un període de quatre anys i són de renovació preceptiva per expiració de llur termini de mandat.
 
La mesa electoral és previst que quedi constituïda a les 10 hores i el vot es podrà dipositar fins a les 19 hores, moment en el qual es tancarà l'accés a la sala i restaran per votar tan sols els electors que romanguin presents i, en última instància, els components de la mesa. Tot seguit s'iniciarà l'escrutini.
 
NORMATIVA ELECTORAL
 
LA JUNTA DE GOVERN
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.