Volver a la página anterior   |   Noticias - Junta de Gobierno

2 març: Inauguració reforma parcial seu col·legial més presentació actes 111è aniversari ICASBD


26/02/2016


logo 111Us recordem que el proper dimecres 2 de març de 2016, a les 18 hores, tindrà lloc la inauguració formal dels nous espais remodelats de l'edifici de Lacy, després de les obres de reforma i manteniment de la seu col·legial central, un acte al qual, lògicament, esteu convidats/des tots/es els/les col·legiats/des de l'ICASBD.
 
Recordeu que l'objectiu principal d'aquestes obres de remodelació ha estat reubicar i redissenyar l'estructura i el mobiliari de tota l'oficina administrativa col·legial, a fi i efecte d'aprofitar millor els espais i d'optimitzar tot l'àrea de recepció en termes d'arxiu documental, qualitat, rendiment i salut/seguretat laboral, en primer lloc, per facilitar l'accés i oferir una millor atenció i servei personal al col·legiat i als ciutadans i, en segon lloc, per afavorir l'habilitació de nous espais i sales de visites que des d'ara resten a disposició dels col·legiats/des de l'ICASBD perquè siguin utilitzats en les reunions amb els clients. Al marge d'això, i tenint en compte que l'edifici compleix 20 anys des de la seva inauguració, s'ha aprofitat per realitzar diferents tasques de manteniment, seguretat i adaptació a la legalitat en l'immoble, tant en elements estructurals (nou WC adaptat a les persones amb mobilitat reduïda, substitució d'aplacats de la façana posterior, noves baranes en les escales d'accés sala d'actes, etc.), com en acabats interiors (poliment parket, pintat general parets, etc.), que esdevenien del tot necessàries després d'aquests 20 anys.
 
No volem deixar passar l'ocasió per agrair-vos la paciència i comprensió que heu mostrat al llarg de totes aquestes setmanes d'obres, i demanar-vos disculpes per les molèsties que us hagin pogut ocasionar.
 
En el decurs de l'acte s'aprofitarà, a més a més, per declarar inaugurada l'exposició fotogràfica commemorativa "20 anys de vida col·legial" del company i fotògraf Sr. Francesc Esteve, per fer una presentació de la resta d'actes programats al llarg de 2016 per commemorar aquest 111è aniversari de l'ICASBD i també per presentar l'obra pictòrica que l'artista vallesà Miquel Rocabruna cedeix al Col·legi amb motiu dels seus 111 anys.
 
Finalment, s'oferirà un refrigeri a tots els presents.
 
Per tot això, us convidem a que acudiu el proper 2 de març a l'ICASBD i compartiu amb nosaltres i altres companys aquesta reinauguració parcial del nostre Col·legi.
 
Us hi esperem !!
 
LA JUNTA DE GOVERN
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.