Volver a la página anterior   |   Noticias - Junta de Gobierno

El Col·legi d’Advocats alerta de les inadmissibles condicions de treball als jutjats de Sabadell, arran de la onada de calor


22/06/2017


junta-governL'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell (ICASBD) ha denunciat les greus condicions de treball que estan afectant les instal·lacions de l'edifici judicial de Sabadell en els darrers dies, arran de la onada de calor que pateix el país. Les avaries als sistemes de ventilació i aire condicionat, sumades a la configuració d'un edifici amb façanes de vidre i sense finestres i, en conseqüència, sense possibilitat de ventilació natural, estan provocant que, en alguns casos, s'arribi a temperatures de més de 30 graus a l'interior.
 
Aquestes circumstàncies estan afectant, no només tots els funcionaris i resta d'operadors jurídics que hi treballen (jutges, fiscals, etc.), sinó també els advocats i advocades que hi accedeixen diàriament, així com els centenars de ciutadans i ciutadanes que fan ús d'aquestes instal·lacions.
 
Davant d'aquesta situació, totalment inadmissible, la Junta de Govern de l'ICASBD ha acordat, per unanimitat, que en el supòsit que algun jutjat ofereixi la possibilitat de suspensió d'alguna vista, judici o acte jurisdiccional, o en el cas que algun advocat o advocada col·legiat a l'ICASBD sol·liciti la suspensió per incomoditat greu pròpia o del seu client derivada de la temperatura excessiva, el Col·legi d'Advocats de Sabadell atorgarà l'emparament col·legial al lletrat o lletrada que es tracti en el supòsit que es produís qualsevol reclamació en contra seva.
 
Al marge de les solucions provisionals que es puguin estar adoptant, com ara col·locar ventiladors, avançar l'hora de celebració de les vistes, o fer ús prioritari d'aquelles sales menys exposades als efectes del sol, "aquestes deficiències a les infraestructures judicials de Sabadell no fan més que posar de manifest la necessitat d'un nou edifici judicial per a la ciutat, com venim reivindicant històricament des del Col·legi d'Advocats", apunta Manolo Hernández, degà de la institució. De fet, en una recent reunió amb l'Alcalde de Sabadell, Juli Fernández, s'ha tornat a posar sobre la taula aquesta qüestió que, a la vista del deteriorament de l'actual equipament, resulta de màxima prioritat.
 
LA JUNTA DE GOVERN
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.