Volver a la página anterior   |   Noticias - Junta de Gobierno

Juan Antonio García Cazorla, ratificat en el càrrec d'adjunt a la Presidència del Consejo General de la Abogacía Española


12/02/2016


decano 2015 carnetEl degà del Col·legi d'Advocats de Sabadell ha estat ratificat avui com a Adjunt a la Presidència del Consell General de l'Advocacia Espanyola (CGAE), notícia que ha fet pública aquest matí la nova Presidenta, Excm. Sra. Victoria Ortega, en la reunió que el Ple ha celebrat a la seva seu de Madrid, i a la qual s'ha aprovat la nova estructura i càrrecs proposats per a la institució.
 
En l'actualitat García Cazorla és conseller del CGAE, càrrec que desenvolupa des de l'any 2009. Fins al moment, i com a Adjunt a la Presidència, la seva labor ha consistit en la col·laboració en projectes específics encomanats pel màxim responsable del Consell. D'entre aquests projectes, destaca la seva integració com a membre del Comitè de Comunicació.
 
García Cazorla ha volgut agrair la confiança dipositada, destacant per sobre de tot que la renovació de tan alta responsabilitat en el sí del Consell General de l'Advocacia "continua representant un gran repte, atès el moment crucial que travessen tant la professió com la societat en general."
 
Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2019 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.