Volver a la página anterior   |   Noticias - Junta de Gobierno

La Junta de Govern de l’ICASBD es reuneix amb l’Alcalde de Sabadell


16/02/2016


IMG 5233Ahir, 15 de febrer, la Junta de Govern del Col·legi d'Advocats de Sabadell, encapçalada pel degà, Sr. Juan Antonio García Cazorla, va ser rebuda per l'alcalde de Sabadell, Sr. Juli Fernández.
 
La recepció va servir per fer una presentació formal de l'equip de govern col·legial davant dels principals responsables locals, avançar les línies i objectius bàsics d'actuació i, especialment, per expressar la voluntat de configurar un àmbit de col·laboració institucional entre el Col·legi i la corporació, en la recerca d'objectius i interessos comuns que, sobretot, puguin redundar en benefici de la ciutadania del municipi.
 
A banda, aquesta trobada també va representar la presentació formal a l'Ajuntament dels actes del 111 aniversari de la institució, que inclouran diversos congressos d'abast nacional, com són el I Congrés Interprofessional de Mediació, organitzat conjuntament amb el Consell de l'Advocacia Catalana, que tindrà lloc els propers 10 i 11 de març, o el I Congrés de Violència Domèstica i de Gènere, que se celebrarà el proper mes de maig. Aquests esdeveniments esperen aplegar professionals de tot l'Estat en el que, de ben segur, suposarà una fita per a la ciutat de Sabadell. Igualment, tindran lloc actes de caire més lúdic, com ara una exposició de l'obra de l'advocat i fotògraf sabadellenc, Francesc Esteve, que acollirà la renovada seu col·legial del carrer Lacy, que tot just està a punt de concloure la seva reforma.
 
El degà va convidar formalment l'Alcalde a aquests actes i esdeveniments, tot desitjant la participació ciutadana d'aquesta efemèride.
 
Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell.
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2019 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.