Volver a la página anterior   |   Noticias - Junta de Gobierno

10 de juny: Festa d'Imposició de Togues 2016. T'hi esperem!


01/06/2016


Benvolgut/da company/a,
 
icasbdEm plau adjuntar-te el targetó pel qual l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell té l'honor de convidar-te al tradicional Acte d'Imposició de Togues 2016 als companys i companyes incorporats recentment a la nostra institució, que tindrà lloc el divendres 10 de juny, a les 18.30 hores al Saló Modernista de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 (carrer de Gràcia, núm. 17).
 
Com bé saps, la Festivitat d'Imposició de Togues que any rere any celebra el nostre Col·legi representa un acte d'extraordinari simbolisme i importància, en el qual els nous lletrats i lletrades reben, davant de les autoritats, familiars, companys i amics, el seu baptisme professional i juren o prometen fidelitat a la Constitució i a les normes ètiques i deontològiques de l'advocacia. Igualment, al llarg de la sessió es concedeixen també les insígnies honorífiques als companys/es que han assolit la fita de 25 i 50 anys com a col·legiats/des d'aquesta Corporació.
 
En el decurs d'aquesta edició 2016, a més a més, la Junta ha volgut rendir un homenatge, tant just com merescut, a qui ha estat director de l'Escola de Pràctica Professional de l'Advocacia (EPPA) de l'ICASBD durant 24 anys, el Sr. Xavier Felip Arroyo, qui després d'una brillant trajectòria i enorme implicació al capdavant de la formació inicial dels nostres lletrats i lletrades -gràcies a la qual la nostra EPPA s'ha situat durant molts anys com tot un referent arreu de l'Estat- ha decidit cedir el testimoni com a màxim responsable de l'Escola. El mateix Xavi també serà l'encarregat de fer el seu darrer lliurament de diplomes, en aquest cas als alumnes de la darrera promoció dels cursos de litigació.
 
Important: Enguany l'acte d'Imposició de Togues, que començarà amb estricta puntualitat, serà molt àgil i no s'allargarà, en total, més enllà de l'hora i mitja.
 
Les portes s'obriran a les 18 hores, perquè des d'aquesta hora tothom hi pugui accedir a l'Auditori i la sessió pugui començar puntualment.
 
Un cop finalitzat l'acte solemne, s'oferirà un Sopar de Gala, que tindrà lloc al Restaurant Mas de Can Riera (C/ Juli Garreta, Urbanitz. Pedra Santa, Sentmenat). El preu del ticket, que és subvencionat en part pel Col·legi, és de 40 euros.
 
Per tot això, ens agradaria molt comptar amb la teva presència en aquest acte col·legial tan important, especialment aquest any en que es distingirà la figura del nostre estimat Xavi Felip, figura clau en la formació inicial del nostre Col·legi al llarg de tants anys.
 
Pots confirmar la teva assistència abans del 8 de juny de 2016 (recorda que l'aforament és limitat i que es respectarà un estricte ordre de sol·licituds), tant per telèfon (93 726 53 55, Sra. Lourdes Pareja), com per correu electrònic (a l'adreça lourdespareja@icasbd.org), amb qui pots contactar també per a qualsevol consulta o dubte relacionats amb aquest acte.
 
Cordialment,
 
Juan Antonio García Cazorla
Degà
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.